tisdag 31 maj 2011

Bohuscupen 2011


Första omgången gick på Bulycke och tjejerna red i två lag. I KHSK:s lag 1 red Amanda Andermård på Bandit, Alexandra Stenlund på Sörbys Yust Lady och Mathilda Ivarsson på Cosy Cartel.I KHSK lag 2 red Therese Norman Hult på Maximum Pondus, Emelie Larsson på Miss Elliott och Jennifer Brikell på Diva. Sofia Bordahl och Ransom var med och tävlade individuellt. Lag 1 slutade på en 10:e plats och lag 2 på en 6:e plats av totalt 12 deltagande lag. Dessutom fick Alexandra en 2:a placering och Therese en 5:e placering individuellt.

Andra omgången gick på Alleby och i lagen red från vänster i bilden. Lina Johnsson - Nicolé, Emelie Larsson - Miss Elliot, Therese Norman Hult - Maximum Pondus, Jennifer Brikell - Diva, Alexandra Stenlund - Sörbys Yust Lady och Amanda Andermård - Bandit. Alexandra red ihop poäng som räckte till en 2:a plats och Thereses poäng gav en 3:e plac bland C-ponnyerna. Lagen kom på 7:e och 8:e plats vilket betydde att vi fick ett lag med till finalen i Sotenäs.

Finalen gick på Sotenäs och dit åkte Therese och Pondus, Emelie och Ellliott och Jennifer och Diva. Även denna gång red tjejerna ihop fina stilpoäng vilket gav Emelie en 3:e plac individuellt och Therese en 5:e plac. I år var det 22 deltagande lag i Bohuscupen uppdelade på två serier och Kungälvs duktiga ponnytjejer slutade på en 12:e plats totalt.

Det har varit jättekul att följa alla duktiga tjejer och ponnyer och vi hoppas på ännu en säsong med ponnylag i div 2 till hösten:)
Caroline Stenlund
Lagledare

Inga kommentarer: